Wandbekleding Sterk Staaltje

Wandbekleding Sterk Staaltje: Hidden Treasures

Elke maand zetten wij een prachtig dessin voor op de wand in het zonnetje. Behang dat gezien mag worden! Deze maand is dat ‘The fascination of the barbel’ Waarop deze is geïnspireerd? Lees hieronder!

Arte-Hidden-Treasures-01.png

De onderwaterwereld is altijd fascinerend. Er komt geen einde aan de verborgen schatten in de zee. Het wemelt van de zeedieren, kleurrijke koraalriffen en luxe planten die samenkomen in een sprookjesachtige onderwater jungle. Hoog tijd voor een sprong in het diepe met Hidden Treasures, de nieuwe behang collectie van HookedOnWalls.

De collectie bestaat uit verschillende aspecten die men tegenkomt wanneer je jezelf in het open water begeeft. Een mysterieuze wereld waarin vis en koraal elkaar ontmoeten. De collectie bevat tal van abstracte en minimalistische patronen maar ook gedetailleerde ontwerpen die de muur tot leven laten komen.

Het behang van de maand: ‘The fascination of the barbel‘ is bijzonder. Hij viel direct op binnen de tal van prachtige prints uit dit behangboek. “De Barbeel is één van de meest merkwaardige vissen in de zee. Op dezelfde manier dat hij vijvers en aquariums siert transformeert hij op magische wijze je muur in een echt spektakel. De ontwerpen hebben hoge contrasterende kleurcombinaties om de eigenschappen van deze vis te benadrukken” Aldus Arte over het ontwerp.

Meer over de rest van de collectie? Bekijk hieronder!

The little Mermaid
Het meest sprookjesachtige ontwerp is zonder twijfel: Mermaid, ofwel zeemeermin. De kleine zeemeermin is een echte vrouw geworden, is zelfverzekerder dan ooit met haar weelderige lokken, en vloeiende staart dat haar sensualiteit accentueert. Met een verleidelijke en zwoele look is het de eyecatcher voor je interieur.

Arte-Hidden-Treasures-04.png

High tide
Talrijke koraalriffen zorgen voor een unieke, levendige en organische display. Onderwater vormen deze riffen een abstract patroon dat reliëf en structuur suggereert. Het ontwerp nodigt uit tot exploratie. Een metallic glans zorgt voor de glans van de zon die aan het oppervlak schijnt. Nooit eerder kreeg koraal zo’n fonkelende uitstraling.

Reflections
Visscholen zijn enorm gesynchroniseerd. Ze volgen elkaars ritme en creëren een vreemde, bijna hypnotiserende scene. De zon speelt ook een rol bij dit spektakel: lichtstralen worden onderbroken door de oppervlakte en schijnen op de vissen. Dit glanzende effect heeft iets magisch, wat het ook op je muur zal zijn.

Underwater jungle
Ben je onder betoverd door een aquarium vol zeedieren? De zeebedding zit vol leven. Het is genoeg om te leren duiken. Met dit ontwerp ontdek je flamboyante waterplanten, kleine zeepaardjes, schelpen en zeesterren. De onderwaterjungle wacht op je!

Arte-Hidden-Treasures-07.png

Tentacles
Het is beter om geen kwal aan te raken tijdens het zwemmen in de zee. Deze mysterieuze wezens bewegen zichzelf voort door middel van statige bewegingen die als golven uit hun tentakels komen. Dat fascinerende ritme is weergegeven in Meduse, een ode aan de unieke look van kwallen.

Arte-Hidden-Treasures-02.png

Meandering coral
Reef is een versimpeld ontwerp dat koraal op een minimalistische wijze symboliseert. Dit ontwerp gaat in op de weelderige meanderende wateren. Qua kleurvariaties zijn er zowel verzachtende als opvallende opties.

Arte-Hidden-Treasures-05.png

Beach
De uni kleuren uit deze collectie zijn ontstaan uit het strand. Zand is in 14 kleurvariaties en is te combineren met de patronen uit deze collectie.

Arte-Hidden-Treasures-08.pngArte-Hidden-Treasures-06.png

Arte-Hidden-Treasures-03.png