Sterk Staaltje; Marcel Wanders’ Neo Royal

Wandbekleding sterk staaltje! Behang Neo Royal van Marcel Wanders

Een samenwerking met Marcel Wanders levert altijd spannende en bijzondere ontwerpen op. BN Wallcoverings en Marcel Wanders slaan hun armen ineen en ontwikkelde de behangcollectie Neo Royal. Behang waarin de rijke erfgoed van beide partijen en alledaagse luxe het uitgangspunt is. Ontdek de perfecte combinatie van traditionele motieven en eigentijdse fantasie die jouw paleis tot leven brengen.

Decorette-BN-Wallcoverings-Neo-Royal-Marcel-Wanders-02.jpg

Het behang uit de collectie NeoRoyal inspireert tot een leven vol luxe. Het doel van deze collectie, om je oog te strelen en het interieur naar een hoger niveau te tillen, is zeker gelukt. Met één blik op de collectie snap je direct welk gevoel Marcel Wanders en BN Wallcoverings willen overdragen. De inspiratie komt namelijk uit diepe zijdetinten, gladde gordijnstoffen, spectaculaire ornamenten en gesneden marmer uit extravagante paleizen.

Decorette-BN-Wallcoverings-Neo-Royal-Marcel-Wanders-01.jpg

Omdat onze perceptie van het verleden almaar verandert wilde Marcel Wanders de toekomst opnieuw herdefiniëren. De associaties met adel zijn opnieuw uitgevonden, geherinterpreteerd en vormen de basis van Neo Royal. Met deze collectie presenteert BN Wallcoverigs unieke, historische en decoratieve elementen in de moderne tijd.Decorette-BN-Wallcoverings-Neo-Royal-Marcel-Wanders-04.jpg

Gedurfde ontwerpen, diepe tonen, expressie en handgeschilderde damast creëren een opwindende en authentieke ruimte. Beleef eclectische visuele elementen die bij elkaar komen in een mix van fluweel en gouden applicaties. De collectie bevat soortgelijke materialen in luchtige champagne tonen. De patronen zijn elegant en geraffineerd met kenmerkend delicaat goud, aquarel druppels, vonkende edelsteen en prachtige parels.

Decorette-BN-Wallcoverings-Neo-Royal-Marcel-Wanders-03.jpg

De nieuwste, geavanceerde print technologieën van BN Wallvoverings brengen Marcel Wander’s eigentijdse, gelaagde ideeën tot leven. Dit resulteert in een uitgebreide collectie van 14 verschillende ontwerpen in 62 kleurvariaties.

Decorette-BN-Wallcoverings-Neo-Royal-Marcel-Wanders-06.jpg

Decorette-BN-Wallcoverings-Neo-Royal-Marcel-Wanders-05.jpg

Decorette-BN-Wallcoverings-Neo-Royal-Marcel-Wanders-07.jpg