Karpetten; zo kan het ook

Een vloerkleed zorgt voor véél extra comfort en is een echte sfeermaker in huis. Voor elke ruimte is wel een passend vloerkleed te vinden binnen jouw stijl….maar durf jij het ook aan om een kleed te leggen waar de kans op vlekken of knoeien het grootst is? Finally Vinyl™ is een nieuw vloerkledenconcept van Tarkett, mede ontworpen door interieurarchitect Odette Ex. De kleden zijn gemaakt van Premium Vinyl en afgewerkt met een mooie festonrand en antslip onderzijde. Vuil en vlekken zijn eenvoudig te verwijderen, waardoor je in een handomdraai van elke ruimte een extra sfeervolle en comfortabele plek maakt.

De collectie bestaat uit verschillende dessins verdeeld in 4 groepen: Graphics, Botanical, Street Art en Basics. Dus ben jij op zoek naar een grafisch patroon of ga jij toch liever voor een floraal dessin of juiste een hippe en trendy look, laat je dan verrassen door de Finally Vinyl™ collectie. 

In de winkel kun je het materiaal zelf komen bekijken en hebben we stalen van de gehele collectie. Meteen bekijken? Klik hier voor de online brochure.

Ga je toch liever voor een vloerkleed van tapijt? Dat kan. Een vloerkleed op maat past altijd! Je stemt het vloerkleed volledig af op jouw wensen. Wil je opvallende kleurvlakken of ga je juist voor zacht en comfortabel? Je kiest zelf de maat, kwaliteit, kleur en afwerking. Denk ook aan een mooi afgewerkte rand, zodat je kleed sfeervol is tot op de laatste details. Met een zelf ontworpen vloerkleed is alles mogelijk, perfect voor iedere woonstijl. We helpen je graag!