Niet zomaar oud….

Vrijwel dagelijks zijn wij in de winkel bezig met interieuroplossingen voor ouderen. Veel van hen zijn heel vitaal en komen bij ons voor een opfrisbeurt voor hun woning. Anderen krijgen te maken met kwetsbaarheden van het lichaam en verhuizen naar een seniorenwoning.

In beide gevallen houden we rekening met de toekomst.

Harde of zachte Vloerbedekking?

We kijken niet alleen naar de uitstraling van bijvoorbeeld de vloer, maar ook naar het gebruiksgemak. Is de vloer makkelijk te onderhouden, geeft deze voldoende grip en kun je op deze vloer ook goed uit de voeten als je op een rollator aangewezen bent of wordt? De keuze voor een harde of zachte vloer heeft vooral met de persoonlijke smaak te maken. In beide gevallen hebben we een ruim assortiment met voor iedereen een passende oplossing.

 

Wist u dat een gestoffeerde trap niet alleen veiliger maar ook makkelijker loopt? En dan hebben we het nog niet eens over de luxe uitstraling en de verbeterde akoestiek.

We maken het verschil door op details te letten; een standaard overgangsprofiel is voor sommige rollators een behoorlijke hindernis. En al is de vloer binnen nog zo slim gekozen; als de drempel bij de voordeur te hoog is blijft dat een ergernis.

Onze stoffeerders helpen u graag!

Raambekleding

Voor raambekleding en gordijnen geldt een vergelijkbare afweging. Zijn deze makkelijk te bedienen? Doordat we verschillende bedieningsvormen voor raamdecoratie aanbieden maken we dit mogelijk .

Ons assortiment is zeer uitgebreid, van de tijdloze horizontale jaloezie tot het eigentijdse Duo Rolgordijn en van weelderige (vouw)gordijnen tot strakke Plissee- en Dupli gordijnen.

We merken dat er steeds meer gordijnrails en raamdecoratie met een afstandsbediening worden aangeschaft. Dit is niet alleen voor het bedieningsgemak. Zo is het bijvoorbeeld ook heel eenvoudig om een tijdprogramma in te stellen, zodat uw raambekleding ‘vanzelf’ in de juiste stand staat van uw dagritme. Ook lijkt het huis bewoond als u een paar dagen weg gaat.

Wandbekleding, verf, zonwering…

En we doen nog veel meer.

Doordat we in de winkel ook verf en behang aanbieden kunnen we uw complete interieur samenstellen. Aan de hand van ons stalenmateriaal kunt u zien hoe de combinatie wordt. Een professionele behanger en schilder verzorgen we ook voor u.

Lekker genieten van de zomer? Kies voor buitenzonwering om de warmte uit uw huis te houden of om in de schaduw in de tuin of op het balkon te zitten. Bovendien wij zijn expert in insectenwering,  om frisse lucht in huis te laten zonder last te hebben van muggen.