PVC vloeren en vloerverwarming

VerdeVista Meerburg in Zoeterwoude, Oegstgeest aan de Rijn of Groenoord in Leiden… Eén ding hebben ze gemeen, de meeste nieuwbouwwoningen worden opgeleverd met vloerverwarming (en steeds vaker ook vloerkoeling).

Dit zorgt voor een comfortabel huis  zonder ontsierende radiatoren of onhandige convectorput, maar vraagt wel om een slimme vloer.

pvc vloer Mfolr

Laminaat en tapijt hebben een hoge warmteweerstand en zijn daardoor niet erg geschikt voor vloerverwarming.

PVC vloeren, verkrijgbaar in houtpatronen en tegelmotieven, hebben een heel lage warmteweerstand en zorgen er voor dat jouw vloerverwarming optimaal presteert.

M flor PVC vloer

Een PVC vloer heeft meer voordelen; doordat het verlijmd is met de bouwvloer van je huis ontstaat er geen klankkast zoals bij zwevende vloeren en heb je geen last van loopgeluid. Deze vloeren zijn gemakkelijk schoon te maken. Ook is het oppervlakte zo behandeld dat deze niet glad wordt, zelfs niet als je water morst. In combinatie met de slijtvaste en krasbestendige toplaag de ideale vloer. Met een speciale twee componenten verlijming is deze vloer zelfs geschikt voor de badkamer.

Voor het installeren van de PVC vloer moet de vloer spiegelglad zijn, vandaar dat wij deze altijd egaliseren. Op die manier zorgen we dat jouw vloer superstrak gelegd kan worden. Wil je meer weten of onze collectie komen bekijken?

Kom eens langs of maak een afspraak.