Skip to main content

Zonwering: zo maak je je huis lente-klaar

We kunnen weer in onze handen klappen want de lente komt er aan. Voel jij het al kriebelen? Kun je het al van verre ruiken? Wat is er fijner dan de deuren open te gooien en de lente binnen te laten. Dit betekent ook dat de eerste zonnestralen je vroeg uit de veren helpen en de zon zich niet laat kisten tot laat in de avond. Ben je daar tegen gewapend?

Gele zonwering

Spelen met het lentelicht

Hoeveel we ook van de zon houden, soms is het gewoon nodig je huis af te schermen tegen de warmte en verblindende zonnestralen. Bij mooi weer, klinkt zonwering bijna als vloeken in de kerk. Toch is het een handig hulpmiddel waar we een lang plezier van kunnen hebben.

Fashion voor de ramen

Zonwering is één ding, maar natuurlijk moet het ook passen bij de inrichting van je huis. De trend van dit moment zijn de horizontale jaloezieën in hout, bamboe, kunststof of aluminium uitvoering. Ga jij voor industrieel? Kies dan voor aluminium. Meer een natuurliefhebber? Dan word je vast blij van bamboe.

Houten jaloezieën

Flirten met het licht

In de wereld van raamdecoratie zijn rolgordijnen al jaren in vaste, trouwe dienst. Waarom? Ze zijn eenvoudig in gebruik en passen in vrijwel elke inrichting. Of je nu kiest voor een drukke of minimalistische print, een licht doorlatende of verduisterende uitvoering, spijt krijg je nooit. Opgerold, half voor het raam of volledig uitgerold; met een rolgordijn kun je ongegeneerd flirten met het licht.

Groene zonwering

Over Decorette

Eerste hulp bij zonwering, dat is wat Decorette je graag biedt. Kleuren kiezen en materialen voelen; met de juiste zonwering van Decorette geniet je altijd van de zon. Of je ‘m nu binnenlaat of niet. Ook heel fijn: ze bieden altijd advies op maat. Kijk voor meer informatie of praktische ideeën op de website.

20% korting!

Extra leuk: Decorette geeft nu 20% korting op haar hele Decorette assortiment zonwering. Dat worden fijne zonnige maanden.