Sterk Staaltje; New Elegance

Een nieuw jaar betekent nieuwe trends, nieuwe woonstijlen en… een nieuw behang sterk staaltje! Januari is de maand waarin we de feestdagen achter ons laten. Het jaar ligt aan onze voeten. Daarom knallen we dit behang van de maand door. We hebben gekozen voor het behang 58071 Rhythm uit de collectie New Elegance van HookedOnWalls.

decorette-new-elegance-00.jpg

Januari schieten we stijlvol en vol klasse tegemoet. We zorgen voor een subtiele laag van elegantie zodat de sfeer in huis goed blijft. Want een beetje sfeer hebben we nodig in deze koude wintermaanden.

decorette-new-elegance-06.jpg

De collectie van New Elegance is stijlvol en karakteristiek. De prints en patronen die je vindt in deze collectie stijl chique en nostalgisch. Je ziet veel barokpatronen en decoratieve vormen. In de collectie New Elegance worden deze traditionele dessins in een nieuw jasje gestoken. Zo passen ze perfect in een modern interieur maar creëer je wel die unieke, stijlvolle look.decorette-new-elegance-05.jpg

New Elegance bestaat uit verschillende Nouveau elementen. De romantische elementen vliegen je om de oren. Het behang is subtiel toe te passen maar je kan het ook gebruiken als eye-catcher. Hieronder vind de patronen uit deze chique collectie. De wereld wordt bedekt met een vleugje elegantie.

decorette-new-elegance-07.jpg

decorette-new-elegance-04.jpg

decorette-new-elegance-01.jpg

decorette-new-elegance-03.jpg