designtrends, tijdloze texturen en diverse kleurenpatronen

(bron; www.luxaflex.nl/blog)

Luxaflex Reflection collectie: designtrends, tijdloze texturen en diverse kleurenpatronen

Op de Dutch Design Week heeft Luxaflex  de nieuwste Rolgordijn Reflection collectie geïntroduceerd.  Van een aquarel bloemenmotief tot een gebleekt bladerspektakel en van rustgevend wit tot levendige groentinten. We laten je graag zien hoe je deze nieuwe collectie met prachtige stoffen en een groot aantal dessins in jouw interieur toepast.

Natuur als inspiratiebron

De collectie is geïnspireerd door  botanische en florale trends. Deze botanisch geïnspireerde stoffen bieden een verscheidenheid aan zachte kleuren en zijn gebaseerd op de laatste designtrends. Door de vele keuzemogelijkheden krijgen de Reflection Rolgordijnen een eigen gezicht. Leuk om te weten is dat we kunnen spreken van ‘Dutch Design’, want deze collectie is ontwikkeld in Nederland, door de vakmensen van Luxaflex. Zo hebben de designers tijdens de ontwikkeling van de Reflection collectie rekening gehouden met de laatste (woon)modetrends, zoals tijdloze texturen en diverse kleurenpatronen.

Modieus en functioneel tegelijk

Bij de nieuwe Reflection collectie kun je je een eigen accent toevoegen aan de raambekleding. Door bijvoorbeeld te kiezen voor een unikleur rolgordijn in combinatie met een opvallend dessin, creëer je een onderscheidende look in huis. De rolgordijnen zijn , zoals al onze produkten, op maat gemaakt en zowel modieus als functioneel. Zo kun je door de keuze uit vele stoffen en ontwerpen een tijdloze, persoonlijke stijl creëren.  Tegelijkertijd kun je ook spelen met licht door te kiezen voor eigen lichtregulering; van lichtdoorlatende tot aan verduisterende rolgordijnen.

Extra visuele uitstraling

De eigentijdse textuurstoffen bieden comfort en geven elke ruimte een extra visuele uitstraling. De stijlvolle verduisterende stoffen zijn enerzijds een goede keuze voor slaapkamers of een tv-kamer; deze bieden een uitstekende en variabele lichtregulering, isoleren kamers tegen hitte of kou en besparen energie. Daarnaast voelen transparante stoffen het licht in je woonkamer juist aan, waardoor de verbinding tussen buiten en binnen wordt vergroot. Wil je een luxueuze zachte gloed in de kamer creëren? Kies dan voor natuurlijke kleuren of krijtachtig wit; deze zorgen voor schoonheid en warmte in je interieur.

Innovatieve smart home bediening

De duurzame Reflection collectie is verkrijgbaar met het slimme bedieningssysteem PowerView® Motorisation. Met dit systeem kun je jouw raamdecoratie eenvoudig op de gewenste positie in stellen, op ieder moment van de dag, vanaf elke locatie met de PowerView® App via smartphone of tablet. Je kunt ook kiezen voor bediening via de Pebble®, een moderne afstandsbediening waarmee je meerdere raampartijen met één druk op de knop kunt instellen en aansturen. PowerView® Motorsation werkt preventief tegen inbraak en is energie-efficiënt. Daarnaast is het zeer kind- en diervriendelijk omdat de raambekleding geen enkel bedieningskoord heeft.

Wist je dat wij graag de tijd nemen om bij je thuis te komen voor advies en opmeten? En dat onze monteurs graag voor je monteren? Loop eens binnen of maak een afspraak.