Een welgemeend bedankt…

Eerder heb je kunnen lezen over Bed en Breakfast Vliet 39 .

 

Afgelopen donderdag had de eigenaresse, Agnès de Wolf, een getuigenis voor me geschreven en deze voor de ondernemersclub waar we elkaar hebben ontmoet gepresenteerd.

“Van een bewoonde woning naar een bijzonder sfeervol B&B met een luxe maar toegankelijke uitstraling. Met blikvangers op de muren, alles fris en tot in de plintjes verzorgd. Dat was het idee.
Gelukkig was ik al een paar keer bij je in de winkel geweest en dacht ik te weten wat je in huis had. Letterlijk en figuurlijk. Voor zover ik verwachtingen had, heb je die meer dan overtroffen. 
Bedankt Peter voor je gastvrijheid, je gezelligheid, je meedenken. En voor de snelle en professionele service.
Je geduld als ik weer een avond langskwam om alle behangboeken in te zien. Dank voor al je extra inspanningen. Ondanks de drukte maakte je tijd om toch nog even de plinten en de luxaflex te komen bevestigen. Zodat alles op tijd klaar zou zijn voor de eerste gasten.
Ik vond het fijn om in die onzekere tijd met het maken van vele keuzes op jou terug te kunnen vallen. Je hebt ook de Decorette Leiderdorp tot een thuis gemaakt. 
Van harte beveel ik jouw diensten aan als mensen goed advies of fantastische producten op het gebied van woninginrichting nodig hebben.
Ze krijgen de samenwerking met een goed mens erbij cadeau.”

Agnès, hartelijk bedankt! Ik ben blij dat ik je heb kunnen helpen, en heb het graag gedaan.