De nieuwe collectie is binnen; Luxaflex Silhouette Shades

Silhouette Shades maken van hard, fel zonlicht een prettig natuurlijk licht in de woonruimte.

De stoffen lamellen in de Silhouettes lijken te zweven tussen twee voiles. Je kunt de lamellen eenvoudig kantelen om te genieten van de zachte warmte van natuurlijk daglicht. Toch worden hinderlijke schittering en schadelijke UV-straling voorkomen.

Silhouette Shades zorgen voor veel privacy met doorzicht naar buiten, en wanneer de lamellen gesloten zijn biedt deze raamdecoratie perfecte privacy.

De nieuwe collectie bestaat uit maar liefst 30 verschillende doeken, zoals Ombre, een moderne, lichte Dim out uitvoering of French Linnen, een prachtige stof met de uitstraling van linnen in een moderne look. Nieuwe is ook de functionele en decoratieve stof Sunscreen. Deze houdt 25% meer warmte tegen in geopende stand en zorgt voor een rustiger doorzicht.

 

Ook heeft de nieuwe collectie een nieuwe onderlat waardoor het doek nog strakker gefixeerd zit.  En je kunt kiezen uit verschillende bedieningsmogelijkheden naast het eindloos koord waarmee Silhouette Shades standaard geleverd worden. Het revolutionare Smartcord-systeem maakt gebruik van een intrekbaar koordmechanisme waardoor er geen lang koord op de vensterbank ligt,  en de LiteRise uitvoering heeft zelfs helemaal geen koorden. Deze bedien je eenvoudig omhoog en omlaag met een handgreep, veilig voor kinderen en huisdieren.

Het toppunt van gemak is PowerView Motorisation. Stel eenvoudig je raamdecoratie in op de gewenster positie en bedien en programmeer het met de PowerView App vanaf je smartphone of tablet.

Ben je nieuwsgierig geworden, loop dan eens bij ons binnen zodat je met eigen ogen de collectie kan bekijken.

Wil je een afspraak maken voor advies, inmeten of heb je een andere vraag? Vul dan ons contactformulier hiernaast in.