Bij de Zijl

Ben je op zoek naar een woonwijk met aantrekkelijke nieuwbouwwoningen? Liefst wat gevarieerd? Waar je bijvoorbeeld een werkruimte aan huis kunt inrichten? Met een gezellig plantsoen waar je je buren kunt ontmoeten en de kinderen lekker kunnen buiten spelen?

(Bron: www.bijdezijl.nl)

Het voormalige ROC-terrein in Leiderdorp wordt getransformeerd naar een prettige woonomgeving met huurappartementen en een mooie mix van 42 koopwoningen. Een veelbelovende plek met ruimte voor eengezinswoningen en terraswoningen. Een deel van de eengezinswoningen ligt aan het water. Met een groen plantsoen en een blauw uitzicht ontstaat een gevarieerde, levendige buurt. Op een paar minuten fietsen van het centrum van Leiderdorp, dicht bij de reuring van Leiden. Een unieke kans op een mooi, nieuw, ruim, eigen huis.

Bij de Zijl ligt dicht bij de voorzieningen van het centrum van Leiderdorp en dicht bij de stedelijke dynamiek van Leiden. Heb je zin in reuring, dan is er altijd wat te doen in de buurt. Denk aan de maandelijkse golfdag op het Bio Science Park, het Werfpopfestival, het Leiden Film Festival en de wetenschapsdag tijdens het Kennisfestival. Ieder jaar in oktober wordt het Leidens Ontzet gevierd, waarbij traditioneel haring en wittebrood wordt uitgedeeld. Lekker eten staat ook centraal bij de Leidense Laken Feesten. Je kunt genieten van de vele musea waar Leiden beroemd om is, zoals Corpus, Naturalis, de Hortus Botanicus en het Rijksmuseum van Oudheden. En dat alles op een kwartiertje fietsen.

Wil je meer weten over of inschrijven op dit project? Neem dan contact op met Drieman Makelaars Leiderdorp

Voor inspiratie en informatie over jouw nieuwe interieur ben je bij ons aan het juiste adres. Kom langs of vul het contacformulier in voor het maken van een afspraak.