Woonaccessoires in de etalage

Leuke woonaccessoires maken je huis af. Zo kun je je persoonlijke smaak nog eens extra laten zien. In onze winkel vind je altijd interessante producten. Om cadeau te geven of gewoon lekker voor jezelf!

Woonaccessoires kunnen functioneel zijn of gewoon alleen maar mooi. En een interieur zonder persoonlijke accessoires leeft niet. Wie wil er nou in de showroom van de meubelboulevard leven?

Een leuke deurstop mag gezien worden

Bij Decorette vinden we die persoonlijke touch juist het belangrijkste onderdeel van het interieur. Daarom vinden we het ook zo belangrijk om ons advies aan te passen aan de bewoners. Een interieurplan maken dat past bij de smaak van onze klant doen we natuurlijk altijd, een nieuw interieur laten passen bij bijvoorbeeld een mooi schilderij of een dierbaar meubel maakt ons werk nog uitdagender.

Leuk om cadeau te doen, deze bijzondere thermometers

Als jouw interieur níet aan vernieuwing toe is, kan het wel heel leuk zijn om met kleine aanpassingen een verfrissing aan te brengen. Woonaccessoires kunnen daar heel goed aan bijdragen.

Denk bijvoorbeeld eens aan een nieuwe lamp, dan zet je letterlijk en figuurlijk je woning in een ander licht. Kunst aan de muur, een mooie dierbare foto of een bijzonder meubeltje geeft ook een impuls aan je woongenot.

Handgemaakt in Zimbabwe uit oude olievaten

 

Loop gerust eens binnen. Wij hebben regelmatig nieuwe producten om je te inspireren. En is je inrichting aan vernieuwing toe, maak dan een afspraak voor een persoonlijk advies.