Thuis bij… Willemijn

Neem eens een kijkje bij onze klanten thuis. Deze keer hebben we Willemijn bezocht. Zij houdt van robuuste vormen. Dat combineert ze met zachte materialen voor een sfeervol interieur.

 

Vrijwel allen in huis heeft een verhaal. Oude spullen geven het interieur een vintage look. De meubels in diverse stijlen zijn zorgvuldig gecombineerd. Je merkt dat er aandacht aan is besteed!Het interieur past haar als een warme jas, behaaglijk en comfortabel. De schoonheid zit ook in de imperfectie van materialen; een knoest in het hout en duidelijk zichtbare nerven.

Maar de afwerking van de ramen is wel perfect. Willemijn heeft voor Luxaflex Duettes gekozen vanwege de juiste  lichtval en mate van privacy in elk vertrek.

Ook een interieur make-over?

Wij hebben een uitgebreide collectie zonwering, gordijnen, behang, verf, vloeren en accessoires. Laat je adviseren in de winkel of bij je thuis; al sje het contactformulier hiernaast invult nemen we contact met je op.

Volgende keer bij jou thuis?

Deze reportage is ook verschenen in de Decorette folder van 25 september 2017. Vind jij het ook leuk om jouw huis te laten zien? Laat het ons eten of stuur een email aan info@decorette.nl