Wandbekleding Sterk Staaltje: HookedOnWalls Madison

Elke maand zetten wij een prachtig dessin voor op de wand in het zonnetje. Behang dat gezien mag worden! decorette-Hookedonwalls-madison-08.jpg

Madison behang is ontworpen vanuit eigentijds design met pure lijnen en prachtige afwerking. Daarmee is deze collectie van HookedOnWalls geschikt voor ieder interieur. Het behang is namelijk niet alleen erg elegant, maar heeft ook een subtiele geraffineerdheid die in geen enkel huis misstaat.

decorette-Hookedonwalls-madison-07.jpg

Een romig gekleurd doek, een fantastisch visgraat motief, zachte, zijden vlaktes, gelaagde palmbladeren en andere motieven geven het speciale casual gevoel van de collectie Madison. Perfect voor de styling van een stijlvol interieur.

decorette-Hookedonwalls-madison-04.jpg

Natuur blijft een rijke bron aan inspiratie voor interieurdesign. Dat is voor dit behang niet anders. Volgens Ilse Verheye, ontwerper voor HookedOnWalls is natuur ook het uitgangspunt voor deze collectie. De natuurlijke structuren worden speels gecombineerd met geometrische vormen. Door glimmende effecten wordt het lichtspel belangrijk. De ontwerpen dienen continu in beweging te zijn, net als de natuur.

decorette-Hookedonwalls-madison-02.jpg

Wil je dit prachtige behang ‘in het echt’ komen bewonderen, of wil je zien hoe uitgebreid onze collectie wandbekleding is? Je bent van harte welkom in onze winkel!

decorette-Hookedonwalls-madison.jpg

decorette-Hookedonwalls-madison-03.jpg

decorette-Hookedonwalls-madison-06.jpg

decorette-Hookedonwalls-madison-05.jpg