Koopzondag bij Decorette Leiderdorp.

Is het bij jou thuis ook zo hectisch door de week? En merk je dat de zaterdag altijd te kort lijkt te duren? Wil je graag samen op pad voor jouw nieuwe vloer-, wand- of raambekleding?  Elke laatste zondag van de maand is het koopzondag in Winkelhof.

koopzondag

Deze zondagen zijn ook het ideale moment om samen met jouw partner na te denken over je nieuwe interieur. Wij staan voor je klaar met tips en advies, kunnen je meteen een indruk laten zien met onze uitgebreide stalencollectie en hebben heerlijk verse koffie voor je.

Er zijn natuurlijk nog veel meer winkels geopend.  Zo kun je meteen heerlijk ontspannen je boodschappen doen, heb je tijd om rustig rond te kijken bij de modewinkels en kun je tussendoor op je gemak een broodje eten.

Bij Winkelhof kun je altijd en onbeperkt gratis parkeren. In de garage onder ons winkelcentrum, dus je hoeft niet ver te lopen met je aankopen. Ook is het centrum prima bereikbaar; centraal in Leiderdorp en maar 3 minuutjes van de A4.

Wist je dat we ook advies aan huis geven? Maak hiervoor een afspraak in de winkel, of vul het formulier in, dan bellen we je zo spoedig mogelijk terug.

slider_beleefhetmee_940x392_winkelhof_01