Interieurstylist

Kan jij van een huis een thuis maken?

Onze vacature van december 2018 is inmiddels vervuld. Maar wie weet is er in de toekomst wel weer ruimte voor nieuwe collega’s om ons hechte team te versterken. Onze klanten in de omgeving van Leiderdorp komen naar de winkel voor een persoonlijke service en goede kwaliteit producten. Wij bieden een breed pakket producten voor woninginrichting zoals verf, behang, raambekleding, vloeren en decoraties. We zijn eerlijk, behulpzaam en denken altijd een stapje verder om onze klanten zo goed mogelijk te helpen.

Een van de uitdagende functies binnen ons bedrijf is:

Interieurstylist

Ben jij die enthousiaste collega met gevoel voor woonmode en een klantgerichte houding? Heb je een open houding en kan je onze klanten positief verrassen? Dan hebben wij een leuke baan voor jou

Wie zoeken wij?
Je begeleidt onze klanten naar een interieur dat bij hen past. Daarvoor leer je de klant kennen en geef je persoonlijk advies over de inrichting. Samen selecteren jullie de juiste verf, behang, zonwering, gordijnen en vloeren om het totaalplaatje naar wens te maken. Hierbij is niet de hoogste verkoopprijs, maar het beste product leidend. Je kan je goed inleven in de klantwens, hebt een uitstekende productkennis en combineert stylingadvies naadloos met technisch advies. Je maakt frequent nieuwe etalages om onze klanten met de nieuwste woontrends te inspireren. Door jouw nette administratie worden de juiste producten besteld en afspraken ingepland om bij de mensen thuis de meten en/of te monteren. Samen met je collega’s zorg je voor een maximale klanttevredenheid.

Wat ga je doen?

  • Je geeft klanten een welkom gevoel
  • Samen met hen inventariseer je hun woonwens en adviseert de daarbij passende producten
  • Je levert maatwerk; voor aanvullend advies en het opnemen van de juiste maten bezoek je onze klanten thuis (zelfstandig of samen)
  • Je maakt heldere offertes, plaatst de bestellingen bij onze leveranciers en houdt de klant op de hoogte van de voortgang
  • Je zorgt voor een nette maar vooral inspirerend winkel door de nieuwste trends in onze displays te laten zien.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?
Je werkt vanuit de winkel en soms op locatie bij onze klanten in de regio. Je komt elke dag in contact met nieuwe mensen waardoor geen dag hetzelfde is. Met een hecht team van 5 helpen wij onze klanten om van hun huis een thuis te maken. Er zijn twee andere interieurstylistes. Daarnaast werken we met een eigen monteur en vaste gezichten in de stoffering. De eigenaar geeft interieuradvies, meet en monteert.

Hoe werken wij:
Onze klanten weten Decorette Woonatelier Leiderdorp al ruim 40 jaar goed te vinden. Op een drukke locatie in winkelcentrum Winkelhof hebben we een winkel van 200m2 waar we onze klanten prikkelen, adviseren en vooral heel blij maken. In de winkel proeven onze klanten verschillende woonsferen en maken ze kennis met de nieuwste woontrends en producten. De klant vult met hulp van onze woonstylist zijn of haar woonwens in. Er volgt  een afspraak bij de mensen thuis voor aanvullend advies en het inmeten van de producten. Nadat de klant heeft gekozen, bestellen we alle materialen bij onze vertrouwde leveranciers. Tot slot monteren en stofferen we  bij de klant thuis. We zijn pas klaar als onze klanten helemaal tevreden zijn.

Interesse?
Heb je interesse om bij ons te komen werken? We ontvangen graag je CV en een telefoontje om nader kennis te maken!