All-Round buitendienstmedewerker  

Kan jij van een huis een thuis maken?

We zijn op zoek naar nieuwe collega’s om ons hechte team te versterken. Onze klanten in de omgeving van Leiderdorp komen naar de winkel voor een persoonlijke service en goede kwaliteit producten. Wij bieden een breed pakket producten voor woninginrichting zoals verf, behang, raambekleding, vloeren en decoraties. We zijn eerlijk, behulpzaam en denken altijd een stapje verder om onze klanten zo goed mogelijk te helpen.

 Voor de  buitendienst zijn wij op zoek naar een:

Monteur raambekleding (en woningstoffeerder)

Ben jij die enthousiaste collega met twee rechterhanden en heb je een open en communicatieve klantgerichte houding? Ben je geïnteresseerd in de ontwikkelingen in woonmode en kan je onze klanten positief verrassen? dan hebben wij bij Decorette voor jou een leuke baan.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een collega die bij onze klanten thuis raambekleding monteert (en idealiter ook stoffeert). Jij bent degene die het nieuwe interieur bij de mensen thuis oplevert en op deze manier het aankooptraject afrond. Je bent technisch ingesteld, klantvriendelijk en netjes in woord en daad. Je bent het visitekaartje van de Decorette. Je bent commercieel genoeg om ter plekke de klant te interesseren voor andere aankopen. Bovendien ben je probleemoplossend en kan op locatie creatieve oplossingen bedenken. Je bent in bezit van een rijbewijs B. Verder zijn we niet op zoek naar een bepaalde opleiding of achtergrond. Met de juist vaardigheden en hoge inzet kunnen we je alles leren.

Wat ga je doen?

  • Je meet en adviseert klanten over de juiste uitvoering van maatwerk producten
  • Je monteert raambekleding zoals gordijnen en gordijnrails, jaloezieën, screens en nog veel meer
  • Je installeert insectenwering
  • Je plaatst van vloeren en trapbekleding
  • Je repareert onze producten indien nodig
  • Je houdt je werkbus netjes, goed gevuld en schoon
  • Je laat een mooi huis en een tevreden klant achter

Hoe ziet je werkomgeving eruit?
Jouw werkzaamheden zijn op locatie bij onze klanten in de regio. Je komt elke dag in contact met nieuwe mensen waardoor geen dag hetzelfde is. Met een hecht team van 5 helpen wij onze klanten om van hun huis een thuis te maken. Drie interieurstylisten adviseren de klanten in de winkel. De eigenaar geeft interieuradvies, meet en monteert. We werken met vaste gezichten in de stoffering en zijn op zoek naar een buitendienstmedewerker in vaste dienst.

Hoe werken wij:

Onze klanten weten Decorette Woonatelier Leiderdorp al ruim 40 jaar goed te vinden. Op een drukke locatie in winkelcentrum Winkelhof hebben we een winkel van 200m2 waar we onze klanten prikkelen, adviseren en vooral heel blij maken. In de winkel proeven onze klanten verschillende woonsferen en maken ze kennis met de nieuwste woontrends en producten. De klant vult met hulp van onze woonstylist zijn of haar woonwens in. Er volgt  een afspraak bij de mensen thuis voor aanvullend advies en het inmeten van de producten. Nadat de klant heeft gekozen, bestellen we alle materialen bij onze vertrouwde leveranciers. Tot slot monteren en stofferen we  bij de klant thuis. We zijn pas klaar als onze klanten helemaal tevreden zijn.

Interesse?

Heb je interesse om bij ons te komen werken? We vullen graag met jou in welke werkzaamheden je hoeveel uur per week kan dan. Als je je puur wil richten op montage dan zoeken we iemand voor ongeveer 25 uur per week. We stimuleren jou natuurlijk ook om anderen taken op te pakken zoals stofferen. Dan hebben we ook meer uren beschikbaar.

We ontvangen graag je CV en een telefoontje om nader kennis te maken!